Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

Hundlucka

Hundlucka

Vår hundlucka i hög kvalité är utvecklad och tillverkad av oss på Slagugglan i Bollnäs som ligger mitt i Hälsingland, med närhet till några andra hälsingska kommuner, som Ljusdal, Söderhamn, Ovanåker och Hudiksvall. Vi har lång, egen erfarenhet av hundliv och jakt och våra fyrbenta vänners välmående är därför mycket viktigt för oss. 
Denna hundlucka ska inte förväxlas med enklare alternativ på marknaden. Vid framtagningen av vår hundlucka har vi lagt ner mycket arbete på att ta fram en väl genomtänkt design. Förutom att den är estetiskt tilltalande har vi lagt stor vikt vid att den ska vara tålig för lång hållbarhet. Dessutom har vi säkerställt att den är lätt att gå in och ut genom för olika storlekar av hundar då den finns i fyra olika storlekar – från den minsta som passar kortbenta hundar som till exempel drever och mindre ändå, upp till den största luckan som med fördel passar mycket stora hundraser och hos hunddagis, veterinärer och liknande.

Vid utvecklingen av hundluckan har vi utgått från de behov och krav som vi själva, som erfarna hundägare ställer på en väl fungerande lucka för hundhus och hundkojor, vilket resulterat i en högkvalitativ husdjurslucka med många styrkor och fördelar:

Hundluckan har lätt vikt för att underlätta för hunden att öppna och gå in och ut.
Vi har lagt stor vikt vid att luckan ska vara tålig för lång hållbarhet.
Luckan är designad för att öppnas och stängas tyst och fint.
Hundluckan är isolerande, med ett magnetlås som håller den nere, samt att den har en aluminiumlist med borst runtom, som ska förhindra drag.
Vi använder genomskinlig kanalplast i vår lucka för att bevara så mycket insläpp av naturligt ljus som möjligt när den monteras på hundens eget utrymme ute i hundgården.
Hundluckan är försedd med en rostfri ram och finns idag i fyra storlekar.

Produkter

Handla

Information