Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Hundkurs

Vi på Slagugglan har hundkurser under vår och sommar för alla hundar och deras ägare. Vi arbetar i grupp eller individuellt beroende på behov.
Instruktören Patrick Alm är utbildad av Jägarförbundet samt har lång erfarenhet av egna och andras hundar. Pedagogiken Fyra lätta steg använder vi i våra hundkurser.
De flesta som har varit med på kurserna är jägare men det är öppet för alla typer av hundar.

Känn er välkommen att anmäla er till hundkurs hos oss där man i lugn och ro kan lära sig att utvecklas med sin hund. Deltagarna kan anmäla sig löpande.

VALPKURS
Ca 4-7 mån. Vi börjar från grunden med valp och ägare. Enkla övningar som är anpassade. Teori och praktik från grunden. Är du helt ny som hundägare eller erfaren med hund så ska du känna dig välkommen.
5 ggr, 1400 kr.


VARDAGSLYDNAD, GRUND
Vi jobbar med att hunden ska bli lyhörd och vilja samarbeta med sin ägare.
Vi använder metoden 4 lätta steg.
Inga förkunskaper behövs.
5 ggr, 1600 kr.


VARDAGSLYDNAD, FORTSÄTTNING
Kraven ökar på hund och ägaren. Vi arbetar med lydnad och är dels på plan men även i skogen och börjar med grunderna i spårtträning/eftersök. Focus på samarbete mellan hund och förare.
5 ggr, 1600 kr.


ENSKILD TRÄNING
Har du behov av att träna med din hund enskilt ?
Kanske svårt att kunna passa grupptider?
800 kr per gång.


PROBLEMHUND
Det har visat sig att det är många som behöver hjälp med sin hund för att arbeta med saker som inte fungerar så bra. Detta innebär att ägare och hund får arbeta gemensamt för att lösa problemet tillsammans med instruktören. Detta sker enskilt med instruktör.
800 kr per gång.

Förfrågan och anmälan görs genom patrick@slagugglan.se eller 070-2804522

Läs mer
Produkter

Handla

Information