Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Lasso för renar och renskötsel

Slagugglan – Ditt Förstaval för Proffslasso och Renhalsklavar!

Slagugglans Proffslasso: För yrkesmän och yrkeskvinnor inom rennäringen är Slagugglans proffslasso det självklara valet. Anpassningsbarheten i längd och tjocklek gör den till det perfekta verktyget i de krävande svenska förhållandena. Testad och anpassad för alla årstider, denna mångsidiga lasso är inte bara för proffsen – den passar lika bra på företagsevent och hemmafester. Slagugglans proffslasso är inte bara ett verktyg, det är en anpassningsbar, pålitlig och flexibel följeslagare.

Renhalsklavar med Reflexer: Våra renhalsklavar på 64 cm och 50 mm bredd är konstruerade för att göra renarna synliga och markera deras ägare. Med en kapacitet att hantera över 17 kg tryck, öppnas de enkelt om renen fastnar. Välj bland vårt unika utbud av färger och reflexer för att göra dina renar stilig och säker. Slagugglans renhalsklavar är inte bara funktionella utan också ett sätt att sticka ut och skapa en egen identitet inom rennäringen.

Kastöglor (Kiela): Slagugglans kastöglor, eller kiela, är speciellt utvecklade för renäringen. Lätta, starka och tåliga, dessa kastöglor överträffar vanliga varianter på marknaden. Vi erbjuder två uppsättningar: röda för kalvar och blåa för vuxna. Med möjligheten att beställa extra kastöglor garanteras du alltid snabb och effektiv användning när det behövs. Slagugglans kastöglor är din pålitliga partner i rennäringen.

Proffslasso med Kulturell Respekt: Vårt proffslasso-sortiment hyllar samernas traditioner och kultur. Tillverkade med hög precision och högsta kvalitet, är dessa lasson perfekta för rennäringen samt företagsevent och hemmafester. Med olika färgalternativ och längder anpassar sig våra lasson till alla årstider. Var stolt över att vara en del av den svenska kulturen genom att välja Slagugglans proffslasson.

Upplev kvalitet, precision och respekt för tradition med Slagugglans professionella renprodukter. Gör ditt val idag och ge din rennäring eller evenemang en extra touch av excellence!

Läs mer
KÄNGOR!
Produkter

Handla

Information