Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Kamerafäste under jakten

TB-fästet är ett fjädrande och rekylupptagande komplett fäste för montering av en filmkamera på gevärskikaren. Att montera filmkamera på ett bra sätt är ofta ett problem. TB-fästet löser detta problem på ett bra och enkelt sätt. Fördelen med att kunna ha kameran i fickan och lätt kunna fästa den med ett snabbfäste när kameran behövs är ovärderlig under filmning. TB-fästet reducerar dessutom effektivt rekylen som överförs till din kamera och minimerar risken att den skadas. Kittet innehåller, Tubfäste med weaverklack passande till 25 mm och 30 mm kikarsiktestub. Till sikten med 25 mm tub används medföljande adapterring. Finns även att beställa för 35-36 mm. Snabbfäste inklusive rekylupptagningssystem och kamerafäste med insexnyckel. Kostnad för fästet är 1395 kr.

David Sundell som är känd för att göra bra jaktfilmer använder kamerafästet och har även varit med och tagit fram det. Fästet är numera utnämnt till Bäst i test 2021" för kamerafästen i tidningen allt om jakt & vapen 4/2021. Vår ambassadör Elias Alm som gör jaktfilmer använder kamerafästet. Se filmerna han gör på Almensjakt och jaktfilmen på Youtube. Vi har en direktlänk på vår framsida till Almensjakt.

Detta kamerafäste "Bäst i test 2021" har vi mönsterskyddat och har tillverkningen i Bollnäs, som ligger i hjärtat av Hälsingland.

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information