Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Radio, Bark, Tracker, Garmin GPS, hörselskydd, eftersökslampor och ficklampor

Välkommen till vår butik där vi har allt du behöver för en lyckad jakt eller friluftsaktivitet. Vi står för kvalitet och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter från ledande varumärken som är specialiserade på jakt och friluftsliv.

För att hålla dig uppkopplad med dina jägarkollegor under jakten erbjuder vi högkvalitativa jaktradioer. Vårt sortiment inkluderar varumärken som Lafayette och Hunter, där Lafayette är en världsledande utvecklare inom jaktradioindustrin och Hunter är känt för sina pålitliga produkter för jägare. Oavsett prisklass hittar du jaktradios som täcker alla tillåtna jaktfrekvenser, och många av dem är utrustade med viskafunktion för tyst kommunikation när hög röstvolym inte är lämplig.

För navigering i terrängen har vi Tracker Artemis, Bark, Garmin GPS, Easy Hunt och Garmin hundpejlar som hjälper dig att hitta rätt väg och hålla koll på din jaktkamrat. Dessutom erbjuder vi hörselskydd för att skydda dina öron mot höga ljudnivåer och skottsmällar under jakten. Vårt utbud inkluderar också eftersökslampor som är oumbärliga för att hitta viltet även i svagt ljus.

För att komplettera din jaktutrustning har vi ett urval av pålitliga ficklampor och andra tillbehör från ledande tillverkare. Besök vår butik i Bollnäs för att uppleva vårt kompletta utbud och ta del av produkter som kommer att höja din jakterfarenhet till en ny nivå.

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information