Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Termiska Värmekikare & Avståndsmätare

Gör en beställning för 14.990 kr eller mer och få en kostnadsfri åtelkamera inkluderad i ditt köp fram till den 31/03-2024. Se till att dra nytta av detta erbjudande för att förbättra din upplevelse och få ännu mer värde från ditt köp! 

Handla för 14995 kr och få en åtelkamera på köpet.


Välkommen till Slagugglan!

Vi är stolta återförsäljare av Hikmicros ledande utrustning för mörkerseende och termisk teknik, som är specialdesignad för att möta behoven hos jägare, viltinventerare, patruller, sök- och räddningspersonal samt alla som behöver se i mörker. Med högkvalitativa termiska kikare, moduler, kameror och kompletta lösningar, är Hikmicro det bästa valet för kräsna konsumenter som söker den senaste tekniken.

Våra termiska kikare och avståndsmätare är perfekta för att underlätta eftersök efter vilt och andra djur på långa och väl trafikerade vägar i Sverige. Med Hikmicros innovativa funktioner som bild-i-bild, digital zoom och Wi-Fi-hotspot för anslutning till en smartphone, kan du få en knivskarp detaljåtergivning som presenterar tydliga och detaljerade bilder även i fullständigt mörker.

Hos oss hittar du ett stort utbud av Hikmicros robusta, hållbara och moderna produkter för termisk teknik och mörkerseende. Hikmicro är en pålitlig tillverkare som har tagit marknaden med storm sedan grundandet 2016, och vi är stolta att erbjuda deras produkter till våra kunder. Så oavsett om du är en erfaren jägare, en viltinventerare eller bara behöver en pålitlig termisk kikare för dina utomhusaktiviteter, kan du lita på att Slagugglan och Hikmicro har det bästa valet för dig.

Läs mer
Produkter

Handla

Information