Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Luftgevär och Luftpistoler!

Luftvapen kan ibland användas för jakt, till exempel när det handlar om skyddsjakt. Det är också ett roligt tillägg till ditt vanliga vapen när du inte är ute på jakt. Här på sidan kan du se vårt utbud av luftvapen och tillbehör till dem. Produkterna är av hög kvalitet och priserna är förmånliga.

Om du vill öva upp din skyttefärdighet och träffa prick utan att använda ditt vanliga gevär, eller om du behöver ett vapen för skyddsjakt, kan ett luftvapen vara en bra investering. På slagugglan.se hittar du luftvapen, måltavlor och ammunition för luftgevär. Produkterna finns i olika modeller och från välkända varumärken.

Observera att vi inte erbjuder luftvapen för skyddsjakt på vår hemsida. Här säljer vi endast licensfria luftvapen. För att få licens för skyddsjakt med ett luftvapen krävs att det är av kaliber 5,5 mm (.22) och att utgångshastigheten är över 180 m/s. Ett luftvapen kan användas för viss skyddsjakt, även om det inte når upp till kraven för anslagsenergi för klass 4, som är 150 J.

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information