Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Kikarsikten

Kikarsikten för precisionsskytte och jakt Slagugglan erbjuder ett stort utbud av kikarsikten för precisionsskytte och jakt. Våra kikarsikten från varumärken som Delta, GPO och Hawke är av högsta kvalitet och har utformats för att ge högsta möjliga precision och prestanda. Oavsett om du letar efter ett kikarsikte för jakt eller precisionsskytte så har vi något som passar dina behov. 
Delta Optical är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet och erbjuder kikarsikten för alla nivåer av skyttar. GPO (German Precision Optics) är en relativt ny aktör på marknaden men har snabbt blivit populär bland skyttar på grund av deras höga kvalitet och innovativa design. Hawke är en annan populär tillverkare som erbjuder högpresterande kikarsikten för jakt och skytte. Våra kikarsikten är utrustade med högteknologiska funktioner som justerbar förstoring, parallaxjustering och belyst riktmedel. De är också designade för att vara robusta och tåliga nog för att klara av tuffa miljöer och krävande användning. 
Slagugglan är din partner för att hitta rätt kikarsikte för dina behov. Besök vår butik i Bollnäs eller kontakta oss för att få rådgivning och tips på vad som passar bäst för just dig.

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information