Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

Thermacell Myggskydd

Här kan du läsa om Thermacell-myggskyddet - en portabel och praktisk lösning för att skydda dig mot myggor och andra insekter utomhus.

Thermacell-myggskyddet är lätt att ta med sig vart du än går och det praktiska hölstret gör det enkelt att fästa på din ryggsäck eller liknande.Lampan som håller myggorna stången passar bra för uteaktiviteret och tältcamping. 
Den fungerar genom att sprida ett myggmedel med hjälp av värme och skapar en skyddszon på upp till 20 kvadratmeter runt dig.

Denna produkt är perfekt för utomhusaktiviteter som camping, jakt, fiske eller grillning. Den är också lämplig för trädgårdsfester, picknickar och andra tillfällen då du vill njuta av utomhuslivet utan att störas av myggor.

Thermacell-myggskyddet är enkelt att använda och kräver ingen tändning eller elektricitet. Det fungerar helt enkelt genom att du sätter i en myggskyddsmatta och en gaspatron i enheten. Varje skyddsmatta ger upp till 4 timmars skydd och gaspatronen räcker upp till 12 timmar.

Så om du vill skydda dig och dina vänner och familjemedlemmar mot myggor och andra insekter på ett enkelt och praktiskt sätt, är Thermacell-myggskyddet den idealiska lösningen.

Läs mer
Produkter

Handla

Information