Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

Termiska Värmekikare & Avståndsmätare

Dessa termiska kikare är framförallt framtagen för jakt, viltinventering, patrullering, sökningsuppdrag, eftersök, räddningsuppdrag, vandring, resor etc. Fyller en viktig uppgift då den underlättar eftersök efter våra långa och väl trafikerade vägar i landet.

Hicmicro beskriver sig själv som klart ett av de bästa alternativen på marknaden för den kräsne konsumenten.

HIKMICRO är en ledande tillverkare av utrustning för mörkerseende och termisk utrustning. Företaget är specialiserat på innovation inom termisk teknik och erbjuder termiska kikare, moduler, kameror, kompletta lösningar och även produkter för mörkerseende, som kan användas inom utomhus-, industri- och säkerhetsindustrin globalt. Hikmicro grundades 2016 och har sedan dess tagit marknaden med storm. Hikmicros nattseende och termiska optiska produkter har en robust, hållbar och modern design samt innehar de senaste avancerade tekniska innovationerna.

Förutom knivskarp detaljåtergivning som presenterar tydliga och detaljerade bilder även i fullständigt mörker har produkterna även innovativa funktioner som bild-i-bild, digital zoom, Wi-Fi-hotspot för anslutning till en smartphone och mycket mer.

 

Produkter

Handla

Information