Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

Knivar

Upptäck vårt stora utbud av högkvalitativa knivar för jakt och friluftsliv

Hos oss på Slagugglan hittar du ett brett utbud av högkvalitativa knivar för jakt och friluftsliv. Vi har knivar från välkända märken som Fällkniven och Gerber, och vårt sortiment inkluderar knivar för olika användningsområden.

Vi är stolta över att erbjuda knivar av högsta kvalitet från Fällkniven, ett av Sveriges mest respekterade knivtillverkare. Vi har ett stort utbud av Fällknivens mest populära modeller, som H1zCoSoc, Koltkniven, F1 med Zytelslida, F1 Med Läderhölster samt många andra modeller för olika ändamål.

Förutom Fällkniven erbjuder vi också knivar från Gerber, ett amerikanskt märke känt för sina robusta och pålitliga knivar. Vi har ett utbud av Gerbers mest populära modeller som EXO-MOD Drop Point, EXO-MOD Caper och Randy Newberg Fällkniv GB

Oavsett om du är en erfaren jägare eller en entusiastisk friluftsentusiast har vi knivar som passar dina behov. Besök vår butik i Bollnäs för att upptäcka vårt utbud av högkvalitativa knivar från Fällkniven och Gerber. Vårt kunniga team hjälper dig gärna att hitta den perfekta kniven för dig.

Produkter

Handla

Information