Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

Om oss

Slagugglan säljer utrustning för hund, jakt och friluftsliv. Vår målsättning är att ha bra produkter och nöjda kunder.
Slagugglan finns på Facebook och Instagram under namnet slagugglan.se. Titta till oss där och se var vi är och vad vi hittar på.
Vi utgår ifrån Bollnäs, Hälsingland.
Under normala förhållanden är vi ute en del på mässor och marknader med vår ambulerande butik. Under rådande omständigheter med Coronan så kan vi tyvärr inte åka på mässor.
Vi har nu ändrat på vårt upplägg och startat en butik i Bollnäs samtidigt som vi jobbar vidare med webbsidan slagugglan.se

Öppettiderna i butiken är måndag till fredag kl.10-18 och lördag 10.00-16.00. Vi finns på Tegelmästarvägen 3 i Bollnäs. Butiken ligger mellan Albert & Herbert och Wiklunds.

Vi har egen tillverkning av hundluckor i Bollnäs. Nu i fyra storlekar. Vi kallar dessa hundluckor för Slagugglans hundlucka. Efterfrågan på hundluckan har visat sig vara stor.
Vi tillverkar även ett kamerafäste för filmning vid jakt. Kamerafästet kallar vi för TB-fästet. Vi söker återförsäljare för dessa produkter.

Vi är grossist för ALAC som gör svensktillverkade hundprodukter med mycket bra kvalite. Vi söker återförsäljare för ca 2500 produkter inom hund.

Känner du att dessa produkter passar in i ditt upplägg hör av dig till oss och vi ser om vi kan starta ett samarbete.

Hundkurser som anpassas efter hundägarens och hundens behov är även en del av vår verksamhet.

Har du funderingar tveka inte att skicka ett mejl eller ringa.


 

Med vänliga hälsningar

Från oss på Slagugglan
 

 

Produkter

Handla

Information