Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Hundlucka för hundhus

Välkommen till Slagugglans högkvalitativa hundluckor! Vi har egen lång erfarenhet av hundar och vet hur viktigt det är för hunden att ha en trygg och pålitlig hundlucka i sitt hundhus eller hundkoja. Därför har vi utvecklat och tillverkat vår hundlucka med omsorg och precision för att möta de behov och krav som vi själva ställer på en riktigt bra hundlucka. Vår hundlucka är en klass för sig och skiljer sig från de enklare alternativen på marknaden. Den är inte bara estetiskt tilltalande med en genomskinlig kanalplats för att släppa in naturligt ljus, den är även tyst och lätt i vikt för att underlätta för hunden att öppna och gå in och ut. Dessutom är den tålig för att säkerställa lång hållbarhet och försedd med ett magnetiskt lås som håller luckan stängd. 
Våra hundluckor är också isolerande och bitsäkra med en aluminium list runtom. Vi har tagit hänsyn till hundens storlek och skapat hundluckor i fyra olika storlekar - S, M, L och XL - för att passa alla hundar, från de minsta kortbenta hundarna till de större hundarna som Schäfer.
Vi är stolta över att ha levererat våra högkvalitativa hundluckor till bland annat SLU statens lantbruksuniversitet och även andra myndigheter och olika hundpensionat. Välj Slagugglans hundluckor för att ge din hund det bästa och säkraste alternativet på marknaden!

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information