Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

 

Allt för hunden

Allt för hunden på slagugglan.se – unika produkter från Hälsingland

Letar du efter det bästa för din fyrbenta vän? Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du allt från koppel och selar till en unik och egentillverkad hundlucka. Vi är din lokala butik i Bollnäs, Hälsingland, där du kan få tag på allt som behövs för att ta hand om din hund på bästa sätt.

Vi har ett brett utbud av produkter, inklusive lokaltillverkade varor från Hälsingland såsom Alac, Hansesgården och Alftaburen. Vår egentillverkade hundlucka är något alldeles extra som du inte hittar någon annanstans.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till dina fyrbenta kamrater. Vår butik är fylld med allt du behöver för att ta hand om din hund och skapa en trygg och hälsosam miljö för dem. Besök oss i Bollnäs och upptäck allt vi har att erbjuda.

Vi är experter på hundutrustning och tillbehör, och vårt mål är att erbjuda det bästa för din hund. Vi har erfarenhet och kunskap om vad som fungerar bäst för hundar i alla åldrar och storlekar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja det perfekta tillbehöret för din fyrbenta vän.

Välkommen till slagugglan på Tegelmästarvägen 3.
Allt för hunden - din lokala butik för högkvalitativa produkter för hundar!

Populära produkter i underkategorierna
Produkter

Handla

Information