Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

HikMicro

HikMicro är ett företag som specialiserar sig på produkter som underlättar jakt, eftersök, viltförvaltning, inventering, båtscouting, räddning och mycket mer. Bland deras produkter finns termiska monokikare, termiska kikare, termiska kikarsikten, termiska clip-ons och märkersikten.

Termiska monokikare är kikare som används för att se och upptäcka värmesignaturer i omgivningen. De fungerar genom att använda en värmesensor för att se temperaturen hos objektet och sedan visa det som en bild på en skärm. Termiska monokikare används ofta vid jakt, eftersök och räddningsarbete, eftersom de gör det möjligt att se genom mörker och kamouflage.

Termiska kikare liknar termiska monokikare, men har två linser i stället för en, vilket ger en mer realistisk bild av miljön eftersom användaren kan uppfatta djupet och avståndet på ett sätt som liknar det man ser med egna ögon.

Termiska kikarsikten är en typ av sikte som används för att förbättra precisionen vid skjutning i svagt ljus eller när målet är kamouflerat. De monteras allmänt på skjutvapen som gevär eller hagelbössa. Termiska clip-ons, även kända som termiska fästsikter, kan fästas på framsidan av ett traditionellt sikte för att addera termisk bildåtergivning.

Mörkersikten är kikarsikten som använder specialiserad teknik för att använda ska kunna se i svaga ljusförhållanden. De fungerar genom att förstärka tillgängligt ljus eller genom att använda en infraröd belysare för att ge ytterligare ljus som ligger utanför det mänskliga synfältet. Mörkersikten monteras som vanligt på skjutvapen och hagelgevär och är användbart vid jakt på natten eller i andra situationer där sikten är begränsad.

Sammanfattningsvis erbjuder HikMicro ett brett utbud av termiska produkter som är användbara vid jakt, eftersök, viltförvaltning, inventering, båtscouting och räddning. Dessa produkter omfattar termiska monokikare, termiska kikare, termiska kikarsikten, termiska clip-ons och mörkersikten.

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information