Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Trangiakök

Triangia är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning av utomhusköksprodukter. Sedan 1920-talet har Triangia utvecklat och tillverkat högkvalitativa produkter för utomhusentusiaster, campingälskare och andra som vill kunna laga mat på ett enkelt och smidigt sätt.
Triangias produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Företaget tillverkar bland annat stormkök, spritkök och campingkök i olika storlekar och utföranden, så att du kan hitta en produkt som passar just dina behov och krav.
En av Triangias mest populära produkter är deras klassiska stormkök som har funnits sedan 1950-talet. Dessa stormkök är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och är utrustade med en brännare som kan justeras för att reglera värmen. Detta gör det enkelt att laga mat även i blåsigt väder eller på höga höjder.
Triangia tillverkar också ett brett utbud av spritkök som är perfekta för backpackers och andra som vill ha en enkel och lättanvänd produkt för att laga mat utomhus. Dessa kök är lätta att transportera och är tillverkade av högkvalitativa material som ger en jämn fördelning av värmen.

Sammanfattningsvis är Triangia ett företag som tillverkar högkvalitativa produkter för utomhusentusiaster och campingälskare. Oavsett om du behöver ett stormkök, spritkök eller campingkök, kan du lita på att Triangias produkter är pålitliga, lätta att använda och håller hög kvalitet.

Läs mer
KÄNGOR!
Produkter

Handla

Information