Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Kvistsågar

Slagugglan är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av G-man Tools produkter, inklusive deras populära japansåg Pull saw, G-man Bågsåg för kött och slakt, G-man ihopfällbar kvistsåg i två olika färger orange och grön. G-man Kvistsåg med hölster 250 /300mm, G-man Kvistsåg med hölster 350mm, G-man Kvistsåg Samurai, G-man Multisåg, kvistsåg för skogsbruk, och Kvistsåg med hölster.

G-man Tools fabrik ligger i Edsbyn och använder en modern produktionsteknik samt ett medvetet val av Svenskt stål, vilket garanterar att deras sågar och blad håller högsta kvalitet. Med en ständigt växande exportandel på 80 % är G-man Tools produkter tillgängliga i över 30 olika marknader över hela världen.

Genom att handla lokalt hos oss  stöder du inte bara Slagugglan och den lokala ekonomin i Hälsingland och Gävleborg, utan du får även tillgång till högkvalitativa verktyg som tillverkas av en tillverkare och pålitlig lokal tillverkare som finns i glesbyggd och gör stor skillnad hos oss. Så oavsett om du är en professionell hantverkare eller en ambitiös hemmafixare, är G-man Tools produkter ett utmärkt val för att få jobbet gjort på ett effektivt och pålitligt sätt.

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information