Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

 

Fiske

Välkommen till vår lokala butik i Bollnäs som ligger i Hälsingland, du finner oss på Tegelmästarvägen 3 i Bollnäs – ditt fiskeparadis i hjärtat av Hälsingland, Sverige!

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett brett och omfattande utbud av fiskeutrustning i våran fysiska butik i Bollnäs, dessa produkter visas inte på vår hemsida under denna säsong.

Hos oss hittar du de mest populära varumärkena inom fiskevärlden, såsom

Abu Garcia, Westin, Rapala, Orvis, Berkley, Savage gear, Okuma, Dart och Ifish, wiggler med flera.

Vi har noggrant valt ut produkterna för att passa ditt sommarfiskeäventyr i Hälsingland.

Med sina vackra sjöar, åar och vattendrag är Hälsingland ett drömresmål för fiskare. Och hos oss hittar du allt du behöver för att ta vara på dessa fiskeupplevelser till fullo.

Oavsett om du är intresserad av maggot, maskar, metspön, kastspön, haspelrullar, multirullar, drag eller krokar, har vi det du behöver för att fånga din drömfisk i Hälsinglands vackra vatten. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som är speciellt utvalda för att passa de unika fiskeförhållandena lokalt i området och nationellt.

Vi förstår att ditt intresse för fiske går bortom bara att köpa utrustning. Det handlar om att vara en del av gemenskapen och dela passionen med likasinnade fiskare. Därför strävar vi alltid efter att skapa en välkomnande och inspirerande atmosfär i vår butik. Vårt kunniga team av fiskeentusiaster, med sin lokalkännedom, står redo att hjälpa dig med expertråd och dela med sig av sina erfarenheter.

Besök oss i butiken och kom ihåg att våra produkter på webben endast utgör en liten del av vad vi har att erbjuda i vår butik. Så ta chansen att komma och besöka oss personligen på Tegelmästarvägen 3 i Bollnäs och upptäck ännu mer av det bästa inom fiskevärlden för Hälsinglands unika fiskeplatser.

Oavsett om du är en erfaren fiskare eller nybörjare, är du hjärtligt välkommen till vår butik.

Vi samarbetar även med de flesta lokala fiskeföreningarna i området och säljer deras fiskekort.

wink

Team Slagugglan i Bollnäs!

Läs mer
Fiske!
Produkter

Handla

Information